Onze modellen

De leukste en enige echt veilige fiets waarmee u niet kunt vallen.

Quattro Solo

Geschikt voor 1 persoon

De Quattro Solo van 4Wieler is een innovatieve fiets met
stabiliteit en stevigheid als belangrijkste eigenschap. De Solo is een stevige vierwieler voor 1 persoon die niet kan omvallen en ingeklapt dient als rollator.

Quattro Duo

Geschikt voor maximaal 2 personen

De Quattro Duo van 4Wieler is een innovatieve fiets met
stabiliteit en stevigheid als belangrijkste eigenschap. De Duo is een stevige vierwieler voor 2 personen die niet kan omvallen.

Quattro Taxi

Geschikt voor 3 t/m 6 personen

De Quattro Taxi van 4Wieler is een innovatieve fiets met stabiliteit en stevigheid als belangrijkste eigenschap. De Taxi is een stevige vierwieler voor 3 tot 6 personen die niet kan omvallen.

Quattro Tour

Geschikt voor 1 persoon

De Quattro Tour van 4Wieler is een innovatieve fiets met
stabiliteit en stevigheid als belangrijkste eigenschap. De Quattro Tour is een stevige vierwieler voor 1 persoon die niet kan omvallen en ideaal is voor langere afstanden en hogere snelheden.

Neem contact op voor een gratis proefrit en ervaar het zelf!

Rijden is geloven

Een 4Wieler bekijkt en test u bij 4Wieler in het Innovatie en Expertise centrum in Leiden. Daar krijgt u de essentiële informatie over de unieke eigenschappen van de fiets en wat die als voordeel voor u hebben. Uw veiligheid staat voorop, daarom is een proefrit verplicht en zijn 4Wielers niet te koop via dealers. Wanneer reizen naar Leiden voor u geen optie is kunnen we een afspraak bij u thuis maken.

“Het maken van een proefrit is verplicht en gratis in Leiden. Samen bekijken en beslissen we of u veilig met de fiets het verkeer in kan.”